George Michael reed winkelpand binnen

by / dinsdag, 06 juli 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Een man is in het weekeinde met zijn auto tegen de voorzijde van een winkelpand aangereden. Het gaat volgens de Britse krant Daily Mail om George Michael, die onder invloed achter het stuur zou hebben gezeten. Het ongeval vond zaterdagnacht plaats. De bestuurder werd gearresteerd.

De Engelse politie werd om 03.30 uur gebeld over een auto die een gebouw in was gereden, zegt een woordvoerder. “Een man van in de veertig is gearresteerd, omdat hij niet in staat leek te rijden. Hij is naar een bureau gebracht en later op borgtocht vrijgelaten.”

De politie wil geen uitspraak doen over de identiteit van de brokkenmaker. De woordvoerder van Michael weigerde te reageren. De bestuurder moet op 13 augustus terugkeren om verantwoording af te leggen.

George Michael erkent openlijk dat hij cannabis gebruikt. De 47-jarige zanger is al meerdere malen betrapt op rijden onder invloed, volgens de krant nu al zeven keer. In juni 2007 kreeg Michael te horen dat hij twee jaar niet mocht rijden, omdat hij stoned achter het stuur had gezeten.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP