Concert Steve Winwood Vredenburg Utrecht 14 oktober 2010

by / dinsdag, 06 juli 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Festivals & Concerten, Nieuws

Steve Winwood geeft op 14 oktober een optreden in Utrecht. De Britse muzikant bracht vorige maand nog een nieuw verzamelalbum uit.

De 62-jarige Winwood speelde als 15-jarige al mee met de Spencer Davis Group en schreef onder meer de hit ‘Gimme Some Lovin’. Daarnaast speelde de multi-instrumentalist veel samen met onder anderen Eric Clapton en Marianne Faithfull. Ook Jimi Hendrix, Lou Reed en Joe Cocker konden op zijn muzikale hulp rekenen.

In de jaren tachtig scoorde Winwood hits met nummers als ‘While You See a Chance’ en ‘Still in the Game’. In 2004 was Winwood opnieuw hoog in de hitlijsten te vinden dankzij Eric Prydz. De Zweedse dj gebruikte zijn nummer ‘Valerie’ in zijn hit ‘Call on Me’. Steve Winwood trad eind mei met Eric Clapton op in het Gelredome in Arnhem. Momenteel toert Winwood samen met Santana door de Verenigde Staten.

Het concert van Steve Winwood vindt plaats in Vredenburg Leidsche Rijn. De kaartverkoop gaat vrijdag van start.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Steve Winwood Kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP