Buma Rotterdam Beats 26 en 27 november 2010

by / dinsdag, 06 juli 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nieuws

Rotterdam krijgt er een nieuw muziekevenement bij. Eind november vindt op verschillende locaties in de stad Buma Rotterdam Beats plaats. Het evenement richt zich op onder meer hiphop, r&B, dubstep, soul en reggae.

Het muziekfestijn bestaat uit een festival, een talentenprogramma en een tweedaagse conferentie. Buma Cultuur, dat onder meer het Amsterdam Dance Event en Eurosonic Noorderslag organiseert, is in samenwerking met De Nieuwe Oogst tot het initiatief gekomen. De Nieuwe Oogst is het eerste podium in de Benelux voor grootstedelijke jongerencultuur. Stichting Rotterdam Beats is de organisator van het festival.

Buma Rotterdam Beats wordt volgens de organisator ‘hét muziekfestival voor deze genres en een belangrijke springplank voor internationale carrières’. Buma Rotterdam Beats wordt op 26 en 27 november gehouden.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP