Kaarten concert ZZ Top & Doobie Brothers Go Planet Enschede dinsdag 19 oktober 2010

by / maandag, 05 juli 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nieuws, Rock

De Amerikaanse rockband ZZ Top komt naar Nederland. Samen met The Doobie Brothers geven de heren in oktober een concert in Go Planet in Enschede, maakte organisator Mojo maandag bekend.

ZZ Top speelt al sinds 1970 in dezelfde bezetting. De leden van de Texaanse band staan bekend om hun bijzondere uiterlijk. Zanger en gitarist Billy Gibbons en bassist Dusty Hill dragen beiden steevast een zonnebril en een lange baard. Drummer Frank Beard is de enige zonder baard. De groep is bekend van hits als ‘Gimme All Your Lovin’ en ‘Sharp Dressed Man’.

Ook The Doobie Brothers bestaat al sinds 1970. De Amerikaanse band heeft sindsdien maar liefst 23 verschillende samenstellingen gekend. Thom Johnston en Patrick Simmons zijn vaste waarden van de band, die hits heeft gehad als ‘What a Fool Believes’ en ‘Listen to the Music’. Binnenkort brengt The Doobie Brothers een nieuw album uit.

Het optreden van ZZ Top en hun ‘very special guest’ vindt plaats op 19 oktober. Het is voor beide bands hun enige optreden in Nederland. De kaartverkoop gaat vrijdag van start.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? ZZ Top & Doobie Brothers Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP