Gordon vindt rechtszaak kandidate Holland’s Got Talent belachelijk

by / maandag, 05 juli 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws, Televisie

Gordon vindt de rechtszaak die een kandidate van de talentenjacht ‘Holland’s Got Talent’ heeft aangespannen belachelijk. “Ze heeft geen been om op te staan. Alleen al omdat ze een quitclaim heeft ondertekend waarin ze toestemming geeft de beelden uit te zenden”, vertelt hij in De Telegraaf.

Toch begrijpt het jurylid de vrouw wel. “Als je denkt goed te kunnen zingen, maar je klinkt als een luchtalarm uit de Tweede Wereldoorlog, dan is dat ook een teleurstelling.” Gordon vertelt dat het optreden van de vrouw verschrikkelijk was en dat hij niet ‘twee kostbare minuten naar kattengejank’ wilde luisteren.

Gordon vindt dat hij vriendelijk is gebleven tegen de deelneemster. Samen met zijn medejuryleden Patricia Paay en Dan Karaty vertelde het jurylid de vrouw dat zij dit haar omgeving niet aan mocht doen. “Ik vind het dieptriest dat zij blijkbaar geen mensen om zich heen heeft die eerlijk tegen haar zijn.”

De advocaat van de deelneemster heeft geconcludeerd dat er sprake is van dwaling en wil maandag tijdens een kort geding een uitzendverbod vorderen. “Ik beschik over getuigenverklaringen van mensen die verklaren dat het publiek werd gemanipuleerd en dat het geluid en de microfoon niet in orde waren.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Toppers kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Gordon te gaan en clips te bekijken.

TOP