Enrique Iglesias schuift schuld af op moeder slachtoffer ongeluk

by / maandag, 05 juli 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Enrique Iglesias zegt dat het niet zijn fout is dat de voet van een jonge fan in 2007 onder zijn auto terechtkwam. Hij geeft de schuld aan haar moeder. De 35-jarige zanger vindt dat zij verantwoordelijk was voor haar dochter, schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Het 11-jarige meisje wilde een handtekening vragen aan Iglesias. De zanger had net een radiostation in Glendale in Californië verlaten, en zijn manager zat achter het stuur. De voet van het meisje werd verbrijzeld onder de auto, waarna haar moeder een rechtszaak aanspande.

Als de jury beslist dat het incident de schuld van Iglesias is, wil hij dat de rechter ervoor zorgt dat de moeder de kosten van de rechtszaak betaalt. De moeder heeft volgens de zanger niet goed op haar dochtertje gelet en haar niet beschermd. Wanneer de rechtszaak dient, is nog niet bekend.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP