Anouk Teeuwe heeft spijt van verwijderen Twitteraccount

by / maandag, 05 juli 2010 / Published in Nieuws, Rock

Anouk heeft er spijt van dat ze haar Twitteraccount heeft verwijderd. De zangeres verloor daarmee ongeveer tienduizend volgers. Ze riep zondag tijdens haar concert in het Amsterdamse Westerpark het publiek op haar weer massaal te gaan volgen.

Haar nieuwe naam is toepasselijk ‘anoukisback’. De zangeres heeft na ruim een maand al weer drieduizend volgers. Ze liet zondagavond via het medium weten een geweldige tijd te hebben gehad tijdens haar optreden en bedankte de aanwezigen.

“Maandag 31 mei 2010 gaat in de boeken als een historische dag. Na afwezigheid van enkele maanden is Anouk Teeuwe vandaag wedergekeerd op Twitter”, schreef de 35-jarige zangeres eerder al op haar website.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Anouk Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Anouk te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Anouk te gaan.

TOP