Albert West Vol met vragen nieuwe single

by / maandag, 05 juli 2010 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Voor het eerst in ruim veertien jaar brengt zanger/entertainer Albert West weer een Nederlandstalige single op de markt. Tijdens de opnames van het TROS-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’, waarvoor Albert vorig jaar naar Ibiza is geweest, kreeg hij de smaak te pakken en is het idee ontstaan om een Nederlandstalige single op te nemen.

De tekst van het nummer ‘Vol Met Vragen’ is  geschreven door Leo Driessen, die mede verantwoordelijk is voor Marco Borsato’s hit ‘Dromen Zijn Bedrog’. Leo Driessen schreef ook nummers voor Guus Meeuwis, Saskia & Serge, Karin Bloemen en Jan Keizer.

De muziek is ingespeeld door de muzikanten van ‘De Beste Zangers van Nederland’. Deze band, bestaande uit Marijn van de Berg, Serge Bredewold, Gregor Hamilton en Marcel Fisser, is ook de vaste begeleidingsband van Jan Smit en Nick & Simon tijdens hun concerttour.

Beluister “Vol met vragen”

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP