Sensation: Celebrate Life één groot feest

by / zondag, 04 juli 2010 / Published in Concertinfo, Dance, Festivals & Concerten, Nieuws

AMSTERDAM – De Amsterdam Arena was in de nacht van 3 op 4 juli wederom het toneel voor Sensation White. De elfde editie van dit succesvolle dansfeest had als titel “Celebrate Life” meegekregen. 40.000 mensen genoten van de 11e editie van SensationDe Sensation feesten staan bekend om de geheel in het wit geklede bezoekers en de mooie entourage. De DJ boot was dit jaar gemaakt op een pyramide die ver boven het dansende publiek uit stak. Op de zijkanten van de pyramide kon, net als in de hele arena worden gedanst op de dreunende beats van de volgende DJ’s:

  • Sunnery James & Ryan Marciano
  • Mr. White
  • Joris Voorn & 2000 And One
  • Swedish House Maffia
  • Chuckie

Wat in 2000 begon als eenmalige happening in Amsterdam ArenA, is inmiddels een terugkerend fenomeen met edities in zeventien landen. Sensation maakt telkens haar naam waar met thema’s, waarin het publiek betrokken wordt door middel van de witte dresscode. Het concept oogstte meerdere Awards voor ‘Best Event of the Year’ in onder andere Duitsland, Australië, Brazilië en Denemarken.

Lees ook:

TOP