Perry Zuidam Cappucino nieuwe single

by / zondag, 04 juli 2010 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Release Clips, TV Clips

Maandagavond 5 Juli a.s. is het zover dan presenteert de Rotterdamse zanger Perry Zuidam die inmiddels 10 jaar in het artiesten van zit zijn nieuwste zomersingle “Cappuccino”. Het is een lied dat is komen overwaaien van onze Oosterburen en door René Krans is voorzien van een gezellige Hollandse tekst die je na één keer horen gelijk meezingt.

De single is opgenomen in Studio Go te Alkmaar waar producer Ger Oerlemans een gloednieuwe  muziekband maakte en Perry met zijn warme stem het lied inzong. Ook de vorige single “Zondagnacht” werd al opgenomen in de studio van Ger Oerlemans die ook o.a. samenwerkte met artiesten zoals Andy Tielman, Renee de Haan, Ronnie Tober e.a.

De single zal maandagavond rond 21.00 uur worden gepresenteerd in Rotterdam aan de Schiedamsedijk  4 bij café Loge 90.
Het eerste exemplaar zal worden uitgereikt door Musicalster / zangeres Nurlaila Karim en tevens Perry’s zangcoach sinds enige tijd.

De promotie van de single en de in Utrecht opgenomen videoclip van “Cappuccino” zal worden verzorgt door Dennis van der Kraan en Wim van Kerkwijk van Score Promotions.

De single die zal worden uitgebracht op het label van Zingendnederland Entertainment is als single te koop via o.a. de website van Perry Zuidam, ook zal de single overal te downloaden zijn bij de hiervoor bekende downloadshops.

Klik HIER om Cappucino van Perry Zuidam te downloaden.

Klik HIER om Cappucino van Perry Zuidam te downloaden.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP