Melissa Etheridge wil voogdij kids met Tammy Lynn Michaels delen

by / zondag, 04 juli 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Melissa Etheridge wil haar verbintenis met Tammy Lynn Michaels verbreken. De zangeres en actrice gingen in 2003 een geregistreerd partnerschap aan. De vrouwen zetten in april een punt achter hun relatie, maar Etheridge stapte pas donderdag naar de rechter.

Uit de ingediende documenten, die entertainmentwebsite TMZ in handen heeft, blijkt dat Etheridge de voogdij over de 3-jarige tweeling Johnny Rose en Miller Steven wil delen. De 49-jarige Etheridge was negen jaar bij Michaels, die de tweeling op de wereld zette nadat ze zwanger was geworden van een anonieme spermadonor.

Etheridge en Michaels kondigden hun breuk in april aan. In de talkshow van Oprah Winfrey legde de zangeres uit dat de scheiding vriendschappelijk was. Uit de rechtbankdocumenten blijkt echter dat Etheridge niet van plan is haar ex te onderhouden. Haar advocaat wil alimentatie voor Michaels voorkomen.

Als reden voor de breuk heeft Etheridge ‘onoverbrugbare verschillen’ opgegeven. De dames moeten nog uitvechten hoe de inboedel wordt verdeeld.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP