Kritiek op Holland’s Got Talent 2010

by / zondag, 04 juli 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Het nieuwe seizoen van ‘Holland’s Got Talent’ gaat pas vrijdag van start, maar de talentenjacht ligt nu al onder vuur. Verschillende kandidaten zijn niet blij met hun audities. “Je moet alles doen wat zij willen”, reageert een tapdanceduo tegenover Mediacourant.

De tapdansers doen uit de doeken dat ze van producent Blue Circle hun hele act moesten veranderen. “We zijn twee dagen bezig geweest met het uitzoeken van muziek, plakken en knippen. Wat een klus”, tiert Mike. “Vervolgens zijn we ons de kolere gaan oefenen en dan zouden we dat moeten veranderen omdat ‘Holland’s Got Talent’ daar een bepaald idee over heeft.”

Mike en zijn partner Dave hielden voet bij stuk. “Ik zei letterlijk: “Volgens mij is het ons talent, onze act en is de jury en later het publiek degene die bepaalt of het goed is of niet. En niet de producent. Althans, als het eerlijk gaat””, herinneren de tapdansers zich. “Toen was het even stil en kreeg ik eindelijk wat ik wilde horen. We mochten doen wat we in gedachten hadden.”

De jongens werden door de jury naar huis gestuurd. Toch zijn ze blij met hun deelname. “We hebben een leuke dag gehad en zijn een ervaring rijker.” Mike en Dave zijn niet de enige kandidaten die kritiek hebben op ‘Holland’s Got Talent’. Jacqueline spant zelfs een kort geding aan tegen de talentenjacht. Ze beweert dat ze gemanipuleerd is en neergezet moest worden als ‘verwaande opera diva’. De zangeres probeert de uitzending te voorkomen, maandag dient het kort geding.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP