Britney Spears ziet zangcarrière kinderen niet zitten

by / zondag, 04 juli 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Britney Spears heeft liever niet dat haar zonen in haar voetsporen treden. De 28-jarige popprinses laat haar kroost niet in de entertainmentindustrie werken. “Ik zou ze in hun kamer opsluiten tot ze 30 zijn”, antwoord Spears in Cosmopolitan op de vraag wat ze zou doen als een van haar kinderen het entertainmentwereldje in wil stappen.

Het is voor Sean Preston en Jayden James te hopen dat ze dat idee voorlopig nog niet krijgen. De knulletjes zijn nu 4 en 3 jaar oud. De jongens hebben sinds kort karateles, vertelt Britney in hetzelfde interview. “De laatste tijd is het erg rustig en heb ik veel tijd doorgebracht met mijn jongens. Ze zijn net begonnen met karatelessen, wat ontzettend schattig is!”.

Hoewel Britney geniet van de tijd met haar zoons, ziet ze de seksuele voorlichting die ze moet geven met angst en beven tegemoet. “Ik vrees voor het moment dat ze me vragen waar baby’s vandaan komen”, biecht Spears op. Sean Preston en Jayden James komen voort uit Britneys huwelijk met danser Kevin Federline. Spears en Federline maakten in 2007 een einde aan hun huwelijk.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik HIER voor de komende concerten en festivals in Nederland.

Klik hier om naar alle berichten van Britney Spears te gaan.

TOP