Album Deleted Scenes From the Cutting Room Floor Caro Emerald is dubbel platina

by / zondag, 04 juli 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

Caro Emeralds debuutplaat ligt bij meer dan honderdduizend Nederlanders in huis. ‘Deleted Scenes From the Cutting Room Floor‘ is nog geen half jaar na zijn verschijning al goed voor dubbel platina. Caro kreeg de award zaterdagavond uit handen van 3FM-dj Rob Stenders.

‘Deleted Scenes From the Cutting Room Floor’ staat sinds de plaat eind januari verscheen in de top 3 van de Album Top 100. Emerald moest twee weken plaats maken voor Jan Smit en Alain Clark, maar staat de laatste maand weer op nummer 1. In totaal bracht ‘Deleted Scenes From the Cutting Room Floor’ twintig weken door aan de top van de hitlijst.

Drie weken na het uitkomen van haar debuutplaat mocht Caro Emerald al een gouden plaat ophalen. Half februari was haar plaat al ruim 25 duizend keer verkocht. Zaterdag mocht Emerald in het tv-programma ‘Voetbal International’ een dubbel platina plaat ophalen. Dat betekent dat haar debuutplaat ruim honderdduizend keer over de toonbank is gegaan.

Caro timmert inmiddels ook buiten Nederland aardig aan de weg. Haar eerste single ‘Back It Up’ is ook in Frankrijk, Zwitserland en België verschenen. Deze zomer wordt het nummer in de rest van Europa uitgebracht. Eind dit jaar geeft Emerald haar eerste grote optreden. Donderdag 23 december staat ze in de Amsterdamse Heineken Music Hall.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Caro Emerald kaarten

Klik HIER om de cd Deleted Scenes from the cutting room floor van Caro Emerald te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP