Tickets concert Shakira Ahoy Rotterdam woensdag 1 december 2010

by / maandag, 28 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Festivals & Concerten, Nieuws

Shakira komt naar Nederland. De Colombiaanse zangeres geeft op 1 december een concert in Ahoy. De voorverkoop begint zaterdagochtend. Dat heeft concertorganisator Mojo maandag bekendgemaakt.

Het optreden is onderdeel van het Europese deel van haar wereldtoer, die op 16 november wordt afgetrapt in het Franse Lyon. Shakira trad voor het laatst op 17 maart 2007 op in Nederland, ze zong toen in het Gelredome.

De albums van Shakira gingen ruim vijftig miljoen keer over de toonbank. Ze is hiermee de best verkopende Zuid-Amerikaanse artiest. Ze scoorde hits met onder andere ‘Whenever, Wherever’ en ‘Hips Don’t Lie’. Ook nu staat de 33-jarige weer in de hitlijsten met de officiële tune van het WK voetbal, ‘Waka Waka (This Time For Africa)’.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Shakira Kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP