Kaarten concerten Bløf Oktober t/m December 2010

by / maandag, 28 juni 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Bløf heeft zin om weer eens echt te rocken. De Zeeuwse band heeft daarom een nieuwe clubtoer aangekondigd.

Na de twee akoestische albums ‘Oktober’ en ‘April’ en twee theatertournees vinden Paskal Jakobsen en kornuiten het weer hoog tijd voor onvervalste rock. De concerten vinden plaats van begin oktober tot begin december. Er staan onder meer optredens gepland in Paradiso in Amsterdam, Tivoli in Utrecht en Paard van Troje in Den Haag.

De clubtoer staat deels in het teken van het nieuwe Bløf-album. De band is momenteel bezig met de opnames van het tiende album, dat begin volgend jaar wordt uitgebracht. In het najaar verschijnt de eerste single van het nieuwe album. De voorverkoop van de clubtoer gaat zaterdag van start.
© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Bløf kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Bløf te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Bløf te gaan.

TOP