Esmée Denters werkt aan nieuw album

by / maandag, 28 juni 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

Esmée Denters is zo druk dat ze weinig tijd heeft om gewoon eens thuis te zijn. De zangeres is momenteel bezig met het schrijven van nummers voor haar nieuwe album.

“Mijn leven is veranderd in een grote achtbaan”, zegt Denters tegen Novum Nieuws. “Ik ben bijna niet meer thuis, maar alles is het zeker waard.” De zangeres vertelde over haar hectische leven tijdens de TMF Awards, waar ze de prijs voor beste vrouwelijke artiest mee naar huis mocht nemen. “Supertof is dit! Vorig jaar won ik er ook al twee en nu weer eentje.”

De 21-jarige zangeres, die momenteel samen met Justin Timberlake de hitlijsten bestormt met het nummer ‘Love Dealer’, neemt weinig rust. “Ik ben al weer druk met het schrijven van nummers voor mijn volgende album”, zegt Denters. “Wanneer het gaat verschijnen kan ik nog niet precies zeggen, maar dat het iets heel anders wordt dan het vorige album is zeker.”

Denters verzorgde ook een groot deel van de presentatie van de TMF Awards, dat zaterdag voor de veertiende keer werd georganiseerd. Er kwamen meer dan tienduizend bezoekers af op het prijzenfestijn in het Volkspark in Enschede.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik hier om de cd Outta Here van Esmée Denters te kopen

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Esmée Denters te gaan en een clip te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Esmée Denters te gaan.

TOP