Brigitte Nijman en Robert Veuger in geheim getrouwd

by / maandag, 28 juni 2010 / Published in Nieuws, Theater/Cabaret

Omringd door haar familie en meest dierbare vrienden is Brigitte Nijman zaterdag in het geheim getrouwd met haar vriend Robert Veuger. De huwelijksceremonie werd voltrokken in de kleine zaal van het stadhuis in Amsterdam Oost.

Brigitte droeg een prachtige romantische witte bruidsjurk van Manuel Mota voor Provinias en haar echtgenoot was gestoken in een lichtblauw gestreept pak. “Ik heb de jurk in vijftien minuten in Breda gekocht. Zo geestig, de enige maat 36 die ze nog hadden. Mijn droomjurk lag gewoon klaar daar”, vertelt ze enthousiast. “Op diezelfde dag hebben we de ringen en Robert zijn pak gekocht. Mijn geluksgetal is drie. Drie dingen op één dag, het was ongelooflijk!”

Hoewel Brigitte en Robert elkaar pas zeven maanden kennen, wilden ze heel graag snel met elkaar trouwen. “We trouwen omdat we echt voor elkaar kiezen en van elkaar houden, vanaf de eerste dag dat we elkaar zagen was het eigenlijk al duidelijk, een soort onderbuikgevoel. En onze families en vrienden gaan ook echt geweldig samen”, legt Brigitte uit. “Toen we voor het eerst met elkaar gingen eten, bleek al snel dat Robert en ik dezelfde humor hebben en ook aan één woord of blik van elkaar al genoeg hebben. We zijn als het ware door de bliksem getroffen, hihi.”

Het kersverse koppel heeft bewust gekozen om het huwelijk pas kenbaar te maken nadat ze getrouwd zijn. “Ik hou van klein en Robert ook, gewoon intiem met familie en beste vrienden”, aldus Brigitte. “We willen wel volgend jaar misschien nog een groot feest geven. Maar ook omdat we net verhuisd zijn, wilden we ons niet te veel op en hals halen.”

Onder haar dierbare vrienden bevinden zich ook een aantal bekende collega’s uit de showbizzwereld onder wie Tony Neef, Rolf Koster, Joke de Kruijf, Tom Sebastian en Laura Vlasblom. Allen hebben een steentje bijgedragen aan het huwelijk tijdens de ceremonie of later op de dag tijdens het feest.

Brigitte : “Tony en Rolf zongen tijdens de huwelijksceremonie Het Trouwlied uit de West Side Story en Tony hield het niet droog, waardoor ik ook in tranen uitbarstte. Tom had mijn make-up en haar prachtig gedaan voor de dag en Joke zong op de melodie van het lied ‘Inspiratie’, een op mij geschreven tekst van Tony. En Laura bracht een prachtige speech tijdens het diner. Het was in één woord fantastisch allemaal, we hebben veel gehuild en gelachen, zo mooi!

Brigitte en Robert, die elkaar leerden kennen tijdens de première van de musical Chicago, gaat pas later dit jaar op huwelijksreis. “We gaan in September lekker twee weken naar een tropisch gebeuren”, vertelt het stel. “En nu hebben we allebei tien dagen vrij genomen en gaan we heerlijk met ons bootje lekker varen. een grote passie van ons beiden.”

Foto: © Edwin de Jongh

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP