Kirsten Hofstee en Nick Schilder verwachten een kindje

by / donderdag, 24 juni 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

In Volendam lijkt een heuse babyboom te zijn uitgebroken. Na Jan Smit wordt ook Nick Schilder vader. Het management van de 26-jarige Volendammer bevestigt het blijde nieuws.

Nicks vriendin Kirsten moet eind januari bevallen van hun eerste kindje. “Feest in huize Schilder! Als alles goed gaat word ik eind januari papa”, jubelt de ene helft van het duo Nick & Simon op Twitter.

Jan Smit maakte een maand geleden bekend dat zijn vriendin zwanger is. Liza Plat moet in november bevallen van het eerste kind van de Volendammer. Liza heeft al een dochtertje uit een eerder huwelijk.

Monique Smit, de jongere zus van Jan, vertelt woensdag dat Nick door het dolle heen is met het babynieuws. “Hij was blij verrast”, zei de blondine tegen muzieksite NLtracks. De felicitaties voor Nick en zijn vriendin stromen inmiddels binnen. Ook collega-artiesten als Tim Douwsma wensen de Volendammer alle geluk.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om de dvd Nick en Simon Overal Ahoy 2009 te bestellen.

Klik HIER om de dvd (digipack) Nick en Simon Overal Ahoy 2009 te bestellen

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Nick & Simon te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Nick & Simon te gaan.

TOP