Tournee Simon en Garfunkel gaat niet door

by / dinsdag, 22 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Paul Simon en Art Garfunkel hebben hun geplande tournee door de Verenigde Staten afgezegd. Garfunkel kan vanwege problemen met zijn stem niet goed genoeg zingen, schrijft het duo in een verklaring op hun website.

De zanger herstelt momenteel van verlammingsverschijnselen aan zijn stembanden. De toer was eerder al uitgesteld van april naar juli. Het duo biedt nu aan de kaartjeskopers hun geld terug te geven. “Ik vind het heel vervelend om de plannen van zoveel mensen in de war te schoppen”, laat de 68-jarige Garfunkel weten. “Maar omdat ik nog herstellende ben kan ik mij niet voor de volle honderd procent geven.” De zanger zegt het voor minder niet te willen doen.

Wanneer de tournee nu plaats gaat vinden, is niet bekend. Simon en Garfunkel werden in de jaren zestig bekend met hits als ‘Mrs. Robinson’, ‘The Sound of Silence’ en ‘Bridge over Troubled Water’.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Lees ook:


TOP