Queen blijft muziek maken

by / dinsdag, 22 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

De heren van Queen willen doorgaan met muziek maken tot ze erbij neervallen. Dat vertelt de 60-jarige drummer van de band in een interview met Novum Nieuws. “Je gaat nooit met pension in de muziekwereld. Als je ermee stopt, ben je niets meer waard.” Queen bestaat nog uit drummer Roger Taylor en gitarist Brian May.

De twee heren op leeftijd hebben geen concrete plannen voor een nieuw album, maar willen zeker niet achter de geraniums gaan zitten. “We denken nu heel hard na over wat we volgend jaar willen gaan doen”, vertelt Taylor. “We hopen dat het een heel druk jaar wordt. We gaan er mee door tot we er bij neer vallen.”

Taylor ziet het wel zitten om ooit weer de studio in te duiken. “Ik hoop het”, antwoordt de drummer. “Ik schrijf thuis solomateriaal en ik neem het op. En ik hoop dat we snel iets met z’n allen gaan doen.”

Hoewel Taylor en May het zonder zanger moeten stellen, zijn ze niet driftig op zoek naar een vervanger van Freddy Mercury. In 2005 toerden ze eenmalig met zanger Paul Rodgers de wereld rond. “We zijn niet specifiek op zoek, maar als er iemand langskomt, zou dat geweldig zijn.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP