Mariska van Kolck brengt met Moviestars ode aan Holywood

by / dinsdag, 22 juni 2010 / Published in Nieuws, Theater/Cabaret

Presentatrice Mariska van Kolck gaat weer de planken op. In het theaterconcert ‘Moviestars’ brengt ze een ode aan haar favoriete momenten op het witte doek. Zo zingt ze nummers die horen bij haar favoriete filmsterren, femmes fatales en filmkussen. Daarnaast brengt ze beroemde scènes en Oscarwinaars en -verliezers in herinnering.

Van Kolck treedt op onder begeleiding van een vijfkoppig orkest. De première van ‘Moviestars’ is op 4 oktober in Theater De Flint in Amersfoort, waarna het theaterconcert tot 23 december in de theaters langsgaat.

De 47-jarige stond in 2008 op de planken met het soloprogramma ‘Top of the World’, een persoonlijke ode aan de Amerikaanse band The Carpenters. ‘Top of the World’ is vernoemd naar de eerste hit van het duo. Van Kolck presenteerde voor haar theatercarrière onder meer het spelprogramma ‘Wie ben ik?’.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP