Leontine Borsato leent stem aan kat in film Cats en Dogs De wraak van Kitty Galore

by / dinsdag, 22 juni 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Leontine Borsato wordt een kittige kat. De actrice en presentatrice spreekt de stem in van Kitty Galore in de nieuwe film ‘Cats en Dogs: De Wraak van Kitty Galore’. GTST-acteur Jan Kooijman leent zijn stem aan een hond, maakte filmstudio Warner dinsdag bekend.

Kooijman gaat zich inleven in Digg, een heldhaftige herdershond. In de originele versie spreekt acteur James Marsden, bekend van de X-Men-films, de stem van Digg in. Borsato’s kat heeft in de Engelstalige versie het stemgeluid van zangeres en actrice Bette Midler.

In ‘Cats en Dogs: De Wraak van Kitty Galore’ moeten katten en honden de strijdbijl begraven. Samen slaan ze de poten ineen tegen ex-spion Kitty Galore. Zij heeft niet alleen de honden, maar ook de katten de oorlog verklaard. De tweede ‘Cats en Dogs’-film draait vanaf 28 juli in de Nederlandse bioscopen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Marco Borsato kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Marco Borsato te gaan.

Klik hier om naar alle berichten van Marco Borsato te gaan.

Klik hier om meer video nieuws berichten te bekijken.

TOP