Lady Gaga wil tattoo met titel nieuw album

by / dinsdag, 22 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Lady Gaga heeft onlangs haar nieuwe album afgerond. De nieuwe plaat moet begin volgend jaar verschijnen. De zangeres maakt de titel van het album pas op oudejaarsavond bekend, zegt ze in een interview met het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone.

Gaga vertelt dat ze van plan is de titel van de nieuwe plaat op haar lichaam te laten tatoeëren. “Ik maak er wel een foto van.” De 24-jarige zangeres zegt maanden bezig te zijn geweest met het album. “En ik heb nu heel sterk het gevoel dat het eindelijk klaar is. Het is erg snel gegaan. Sommige muzikanten doen er jaren over. Ik niet, ik schrijf elke dag muziek.”

In het interview vertelt Gaga verder dat ze zich op sommige ochtenden net zo onzeker voelt als ieder ander 24-jarig meisje. “Maar dan zeg ik: ‘Bitch, je bent Lady Gaga. Sta op en doe gewoon je ding vandaag.” De diva zegt dat ze nooit zo succesvol was geworden als haar voormalige vriendje haar hart niet had gebroken.

De zangeres zegt dat de boodschap die het nieuwe album uitdraagt iets politieker getint is en daardoor ook bitterder is. “Ik heb drie jaar lang taarten gebakken. Nu ga ik een taart bakken met een bittere vulling.” Volgens Gaga bijten kritische teksten en popmuziek elkaar niet. “Want hoe zoeter de taart, des te bitterder de vulling.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Lady Gaga Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Lady Gaga te gaan.

TOP