Jack Johnson test nummers cd To the Sea tijdens concert in HMH

by / dinsdag, 22 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Festivals & Concerten, Nieuws

Jack Johnson maakte maandag van de gelegenheid gebruik om zijn nieuwe nummers te testen. In de Heineken Music Hall bracht de zanger voor het eerst een aantal nummers van zijn nieuwe cd ‘To the Sea’ ten gehore.

Johnson serveerde onder meer ‘My Little Girl’ en ‘No Good With Faces’ van zijn nieuw plaat. Ook nodigde hij zanger Money Mark uit op het podium om een stuk mee te jammen. Mark tekende onlangs een contract bij Johnsons platenlabel Brushfire Records.

Naast het nieuwe materiaal speelde Johnson ook een paar van zijn oude bekendere nummers zoals ‘Better Together’ en ‘Sitting, Waiting, Wishing’. De zanger toert momenteel over de wereld met zijn nieuwe plaat ‘To the Sea’ en deed naast Parijs, Londen en New York ook Amsterdam aan.

Johnson is altijd voorvechter van een beter milieu geweest. Het is dan ook een terugkomend thema in zijn muziek. De zanger doet mee aan ‘1% for the planet’ waarmee hij een procent van zijn inkomen afdraagt aan milieuvriendelijke initiatieven. Ook is hij actief in zijn eigen Kokua Hawaii Foundation, die lesmethodes over natuur voor scholen ontwikkelt.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Lees ook:


TOP