Carel Kraayenhof en Sting samen op Symphonica in Rosso 2010

by / dinsdag, 22 juni 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nieuws

Sting gaat optreden met de Nederlandse muzikant Carel Kraayenhof. De bandeonist stond al een tijdje bovenaan zijn lijstje favoriete Nederlandse artiesten.

De twee muzikanten verzorgen tijdens Symphonica in Rosso een optreden, maakt de organisatie dinsdag bekend. De Britse muzikant leerde Kraayenhof begin dit jaar kennen in New York. Beiden werkten mee aan een album van de Amerikaanse violist Joshua Bell.

Naast de bandeonist staat de Nederlandse violiste Janine Jansen op het podium met Sting. Onlangs maakte de organisatie bekend dat ook de zoon van de 58-jarige muzikant als een van de gastartiesten op gaat treden. Joe Sumner, voorman van de band Fiction Plane, en zijn vader brengen dan voor het eerst samen een duet.

Symphonica in Rosso vindt op 15 en 16 oktober plaats in het Gelredome in Arnhem.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Symphonica in Rosso tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP