C-Mon & Kypski voorprogramma Faithless Live at Westerpark 2010

by / dinsdag, 22 juni 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nieuws

C-Mon & Kypski verzorgt volgende week vrijdag het voorprogramma van Faithless. De groep speelt dan op de vierde editie van Live at Westerpark, maakte concertorganisator Mojo dinsdag bekend. C-Mon & Kypski is vooral bekend van de hit ‘Make My Day’.

Onder de naam Live at Westerpark vinden in twee achtereenvolgende weekeinden concerten plaats. Faithless trapt de concertreeks af en wordt afgelost door Anouk. De Haagse rockdiva staat op zondag 4 juli en zaterdag 10 juli op het podium. Marco Borsato verzorgt op 8 en 9 juli een show in het Amsterdamse Westerpark.

In eerdere edities kwamen onder meer Björk, Radiohead, R.E.M. en Lenny Kravitz naar het festival.

C-Mon & Kypski kijken nog iets verder dan Amsterdam. De groep is op 4 juli te zien tijdens het Stereo Festival in Venlo. Daarna vertrekken de vier heren naar de Verenigde Staten om daar op te treden op onder meer Sound Lab en Brooklyn Bowl in New York.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Faithless Live at Westerpark Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP