Angela Groothuizen gezicht borstkankermaand oktober

by / dinsdag, 22 juni 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Angela Groothuizen zet zich in voor de strijd tegen kanker. De 50-jarige zangeres is dit jaar het gezicht van de jaarlijkse borstkankermaand in oktober. Bij de speciale functie hoort ook het ontwerpen van het traditionele armbandje.

Groothuizen riep voor het bedenken van het armbandje de hulp van haar dochters en een ontwerper in. De zangeres neemt binnenkort ook een benefietsingle op. Ze draagt het lied op aan haar Dolly Dot-collega Ria Brieffies, die in juli overleed aan longkanker.

De opbrengst van de verkoop van het armbandje en de single gaat naar KWF Kankerbestrijding, dat het geld gebruikt om het onderzoek naar borstkanker uit te breiden. Eerder zette onder meer Daniëlle Oerlemans en Estelle Gullit zich in tijdens de borstkankermaand.

© [CopyRight 2010, Novum]

Download: super aanrader BIER EN BITTERBALLEN van Angela Groothuizen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


TOP