Wordt Christaan Bauer zanger?

by / maandag, 21 juni 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

De oudste zoon van Frans Bauer ambieert net als zijn vader een muzikale carrière. Christiaan Bauer maakte zijn zangdebuut op de jaarlijkse fanclubdag van zijn vader. Het liedje had vader Frans zelf geschreven voor zijn zoon.

De kleine Bauer was de verrassingsact op de fanclubdag van Frans. “Ik denk dat heel veel fans weten dat ik op dit moment bezig ben met zelf liedjes schrijven”, vertelt Frans Bauer aan Shownieuws. “En ik vond het heel leuk om voor mijn eigen kind een liedje te schrijven, omdat hij dat heel erg graag wilde.”

Christiaan houdt er een iets ruigere muziekstijl op na dan zijn beroemde vader. De 9-jarige jongen zong een rocknummer. “Hij vindt het zo geweldig”, vertelt moeder Mariska. “Ik denk dat het Nederlandstalige rock gaat worden. Vroeger had je de Jackson Five, misschien dadelijk de Bauer Five.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om de cd Voor elke dag van Frans Bauer te kopen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Frans Bauer te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Frans Bauer te gaan.

TOP