Leona Lewis en Lou Al-Chamaa uit elkaar

by / maandag, 21 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Leona Lewis en haar jeugdliefde zijn niet langer bij elkaar. Dat stellen vrienden van het stel. “Het is erg ingewikkeld en moeilijk, maar ze hebben besloten ieder hun eigen weg te gaan”, zegt een vriend van de zangeres tegen de Britse krant Daily Mail.

Lewis won vier jaar geleden het derde seizoen van de Britse talentenjacht ‘X Factor’. Sindsdien heeft de 25-jarige haar handen vol aan haar carrière. Dat zou Lewis’ jeugdliefde Lou Al-Chamaa opgebroken hebben. “Lou kreeg genoeg van Leona’s vele reizen”, zegt de vriend.

De ‘Bleeding Love’-zangeres zou kapot zijn van de breuk. “Natuurlijk is het ingewikkeld, Leona en Lou waren jarenlang bij elkaar.” Woordvoerders van de zangeres willen niet reageren op het nieuws. In eerdere interviews vertelde Lewis dat ze oud wilde worden met haar jeugdliefde. “Ooit gaan we trouwen, dat weet ik zeker.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


TOP