Katy Perry wil striptease van Rihanna op vrijgezellenfeest

by / maandag, 21 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Katy Perry heeft een duidelijke wens voor haar vrijgezellenfeest. De 25-jarige zangeres wil dat haar vriendin Rihanna die avond voor haar stript. “Ik wil al haar kleren hebben,” vertelt Perry in een uitzending van het Amerikaanse Kiss FM. Perry verloofde zich in januari in India met haar vriend Russell Brand.

“Er zijn van die mensen die je kunt inhuren om te strippen”, vertelt ze. Maar in plaats van een breedgeschouderde man wil Perry niets liever dan Rihanna. “Ik wil dat zij gaat strippen op mijn feestje.” Perry laat de rest van de avond ook over aan Rihanna. “Ze heeft altijd allemaal rare plannen,” zegt Katy over haar vriendin.

Wanneer Perry en Brand gaan trouwen is nog niet bekend. Wel vertelden ze geen huwelijkscadeaus te willen. Onlangs lieten de tortelduifjes dezelfde tatoeage met de tekst ‘Anuugacchati Pravaha’ op hun arm zetten. De tekst is Sanskriet voor ‘Go with the flow’.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Lees ook:


TOP