Foto Lady Gaga in ondergoed op honkbaltribune

by / maandag, 21 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Lady Gaga heeft weer voor ophef gezorgd tijdens een honkbalwedstrijd. De excentrieke zangeres genoot dit weekeinde in niet veel meer dan haar ondergoed van een wedstrijd van de New York Yankees.

Gaga hulde zich voor de wedstrijd in ondergoed, een netpanty en een Yankees-blouse. Maar niet alleen haar kleding maakte de tongen los. De 24-jarige blondine ging na de verloren wedstrijd in beschonken toestand naar de kleedkamers van de Yankees. Dat is tegen de regels van de honkbalclub.

Er gaan geruchten dat Lady Gaga niet langer welkom is bij de New Yorkse club, waar ze al jaren fan van is. Een manager van de Yankees ontkent die verhalen. “Ze is niet verbannen. Wij sturen sterren niet weg.” Wel voegde hij eraan toe dat het niet gebruikelijk is dat sterren na een verloren wedstrijd in de kleedkamer komen.

Nog geen twee weken geleden veroorzaakte Lady Gaga ook ophef tijdens een honkbalwedstrijd in New York. Nadat ze halverwege de wedstrijd van de New York Mets binnen kwam wandelen, werd ze uitgejouwd door het publiek. Dat zinde Gaga niet, de 24-jarige stak haar middelvinger op.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Lady Gaga Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Lady Gaga te gaan.

TOP