Bon Jovi ontslaat manager Jack Rovner

by / maandag, 21 juni 2010 / Published in Buitenlands, Nieuws, Rock

Jon Bon Jovi heeft zijn manager Jack Rovner aan de kant gezet. De rocker en de manager werkten jarenlang samen. Bon Jovi ontkent echter dat problemen ervoor hebben gezorgd dat er een einde aan de samenwerking is gekomen.

Volgens bronnen zou onenigheid zijn ontstaan toen het management speciale concertkaarten verkocht voor duizend euro, waarmee fans hun grote idool konden ontmoeten. De eigenaren van de tickets zouden Bon Jovi echter nooit hebben ontmoet.

De 48-jarige Bon Jovi spreekt dat verhaal tegen. “De saaie waarheid is dat we ieder onze eigen kant op zijn gegaan. We bedanken Jack en zijn team voor een geweldige prestatie”, liet hij volgens de New York Post in een e-mail weten. “Hij is en blijft een goede vriend en iemand die we zeer dankbaar zijn voor zijn toewijding.”

Rovner was vijf jaar lang manager van de Amerikaanse rockgroep. “Jack is erg trots op het werk dat hij heeft verricht”, laat een woordvoerder weten. De manager blijft artiesten als Kings of Leon en Kid Rock vertegenwoordigen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Lees ook:


TOP