Lange Frans ontkent problemen niet langer

by / zaterdag, 19 juni 2010 / Published in Nieuws, Rap & Hiphop

Lange Frans kan niet langer de schijn ophouden voor de buitenwereld. Inmiddels is duidelijk dat financiële problemen de aanleiding zijn voor de scheurtjes in het huwelijk tussen Frans en zijn Daniëlle. “Ik heb het lang willen ontkennen en onder de mat willen schuiven, maar de aap komt nu uit de mouw”, zei de 29-jarige rapper vrijdag in Shownieuws.

De rapper zou in de problemen zijn beland omdat zijn ex-manager, zijn broer en zijn voormalige rappartner Baas B weglopen voor hun verantwoordelijkheid. “Uiteindelijk ben ik degene die voor alles moet opdraaien”, zegt Frans. Hij kan voor een bedrag van ongeveer vijftigduizend euro het schip ingaan. Een gesprek met Baas B heeft niets opgeleverd. “Om nou te zeggen dat daar positieve dingen uit zijn gekomen, dat is niet zo.”

Vanwege de financiële problemen staat ook het huwelijk van de rapper al enige tijd onder grote druk. “Daniëlle heeft daar ontzettend onder geleden. Het heeft ons ook kapotgemaakt. Ik weet ook niet of het nog is te herstellen, maar we werken eraan.” De twee stapten in 2008 in het huwelijksbootje en hebben samen een zoon.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Lange Frans kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Lange Frans te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Lange Frans en Baas B te gaan en clips te bekijken.

TOP