Jan Smit Terug in de Tijd nummer 4 in Single top 100

by / zaterdag, 19 juni 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Jan Smit is met zijn nieuwe single ‘Terug in de Tijd’ binnengekomen op de vierde plaats in de Single Top 100. Het is de tweede single van zijn laatste album, getiteld ‘Leef’. De eerste single van het album, ‘Leef Nu het Kan’, kwam binnen op de eerste plaats.

De tweede nieuwe binnenkomer in de top tien is ‘Alweer een Goal!’ van Gerard Joling, op de negende positie. De zanger heeft op de melodie van zijn hit ‘Ik Leef Mijn Droom’ een nieuwe tekst ingezongen om het Nederlands elftal te steunen en heeft een ware WK-kraker te pakken.

De nummer 1-positie in de Single Top 100 is nog steeds voor Marco Borsato en Guus Meeuwis met hun duet ‘Schouder aan Schouder’. De top drie wordt gecompleteerd door Yolanda Be Cool en DCUP met ‘We No Speak Americano’ en K’naan met ‘Wavin’ Flag’.

© [CopyRight 2010, Novum]


Klik hier om het album Leef
van Jan Smit te bestellen

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle Jan Smit berichten te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Jan Smit te gaan en clips te bekijken.

TOP