Guus Meeuwis toegevoegd aan line-up Concert at Sea 2010

by / zaterdag, 19 juni 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Guus Meeuwis is dit jaar de grote verrassing op Concert at Sea. De Brabantse zanger sluit het festival af na optredens van onder anderen Alain Clark en Kane. Hiermee is de line-up van het Zeeuwse festival compleet.

Organisator en Bløf-zanger Paskal Jakobsen noemt het optreden een mooi cadeau voor het publiek. “Guus Meeuwis staat al jaren hoog op het verlanglijstje van ons publiek”, zegt Jakobsen. “We zijn heel blij dat we juist hem op de jubileumeditie hebben kunnen boeken voor ons festival.” Het tweedaagse festival wordt voor de vijfde keer georganiseerd.

Ook K’s Choice, Waylon en Caro Emerald geven een optreden op het festival. Rowwen Hèze, Milow en dj’s Wipneus & Pim staan eveneens op het podium. De presentatie is in handen van Viggo Waas, Peter Heerschop en Joep van Deudekom van cabaretgroep NUHR. Concert at Sea vindt plaats op 25 en 26 juni op de Brouwersdam in Zeeland.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Concert at Sea kaarten

Lees ook:


TOP