Giovanca over vrouw zijn

by / zaterdag, 19 juni 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

Giovanca zou best wat minder emotioneel op situaties willen reageren. Volgens de zangeres is dat het grote minpunt van vrouw-zijn. “Als vrouw vind ik mijn eigen nadeel dat ik heel emotioneel ben. Ik zou soms wat zakelijker willen zijn. Op een moment dat je verrast wordt zou ik als een man willen reageren”, zegt zij tegen Novum Nieuws.

Do ziet één groot voordeel aan het vrouw zijn.”Vrouw kunnen heel veel dingen voor elkaar krijgen die mannen niet voor elkaar krijgen”, zegt de 33-jarige zangeres. “Maar dat is ook onze kracht. Mannen zijn sterk en wij moeten mooi zijn. Ik vind dat we dat voordeel af en toe ook wel mogen gebruiken. Gebruiken, niet misbruiken.”

Zangeres Caro Emerald vindt dat vrouwen in Nederland eigenlijk niets te klagen hebben. “Ik vind dat je als vrouw in Nederland erg goed zit”, zegt ze. “We mogen stoer zijn en onafhankelijk, maar vrouwen mogen ook nog steeds vinden dat een man de deur voor ze moet openhouden.”

Volgens presentatrice Daphne Bunskoek kan het in ons land toch nog beter met de positie van vrouwen. “In Nederland valt er nog steeds wel iets te behalen. In de politiek en het bedrijfsleven zijn we nog steeds niet gelijkwaardig vertegenwoordigd.”

Giovanca weet wel wat het grootste pluspunt is van de vrouwen, ten opzichte van de mannen. “Wij zijn gewoon het sterkere ras.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik hier om de cd Subway Silence van Giovanca te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP