Caroline van Batenburg (Andrea Hazes) wil nieuwe herdenkingsplek André Hazes onthullen

by / zaterdag, 19 juni 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

André Hazes-imitator Caroline van Batenburg is van plan een nieuwe herdenkingsplek voor de overleden zanger te onthullen. Onlangs maakten fans de locatie van de privé-gedenkplek van Hazes bekend, waarop de familie liet weten deze weg te halen.

Op 30 juni 2010 zal Van Batenburg, beter bekend als Andrea Hazes, de nieuwe gedenkplek inwijden, schrijft De Telegraaf op haar website. “Die datum is speciaal omdat André op die dag 59 jaar zou zijn geworden”, zegt de look-a-like tegen de krant. Waar de herdenkingsplaats is, verklapt zij nog niet.

Fans van de in 2004 overleden zanger riepen eerder andere liefhebbers op niet meer gebruik te maken van de openbare gedenkplek op de Albert Cuypstraat in Amsterdam, maar van de plek die de familie op een Amsterdamse begraafplaats had ingericht. Weduwe Rachel Hazes liet via een brief weten het triest te vinden dat mensen geen respect op konden brengen voor haar privacy en die van de kinderen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


Klik hier om naar de artiestenpagina van André Hazes te gaan en zijn cd’s te kopen.

TOP