Annemieke Schollaardt trouwt met Phil Thilli

by / zaterdag, 19 juni 2010 / Published in Nieuws, Radio, Rock

Annemieke Schollaardt is niet echt zenuwachtig voor haar huwelijk zaterdag met Moke-gitarist Phil Thilli. De 3FM-dj vindt wel dat er veel geregel komt kijken bij een trouwerij, zegt ze in een interview met 3FM-collega Roosmarijn Reijmer.

De Tros-dj vertelt net als haar aanstaande man nogal een controlfreak te zijn. Toch kijkt ze uit naar de officiele verbintenis. “Volgens mij is dit het mooiste standaard tafereel waar ik in verzeild ben geraakt.”

Schollaardt zegt niet expres te hebben gekozen voor een trouwdag waarop het Nederlands elftal speelt. Toen de twee de datum prikten waren ze nog niet op de hoogte van het wedstrijdenschema. “Het is wel heel stom, ja”, zegt de aanstaande bruid. “Maar gelukkig kunnen we het via de radio volgen.” De 3FM-dj en de muzikant trouwen pas later in de middag.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


TOP