Stef Ekkel zoekt een vrouw

by / vrijdag, 18 juni 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Volkszanger Stef Ekkel is druk op zoek naar een vrouw. Het is niet dat de zanger, die we kennen van de hit “De Woonboot” en op dit moment de hitlijsten bestormd met z’n nieuwe single “Hopeloos”, genoeg heeft van zijn huidige liefde, maar hij zoekt een dame voor in zijn nieuwe videoclip.

Volgende week verschijnt van Stef Ekkel het dubbelalbum “Dit Ben Ik – Het Beste Van Stef Ekkel”. Dit unieke document bevat naast alle singles en zijn beste albumtracks ook 5 gloednieuwe tracks. Het eerste exemplaar werd vorige week uitgereikt aan Stef door niemand minder dan presentator Willie Oosterhuis.

Dinsdag 22 juni vinden de gehele dag de opnames plaats. De dame in kwestie moet tussen de 20 en 30 jaar oud zijn. Ze moet ook heel graag willen meespelen in de clip en dit ook goed onder woorden kunnen brengen in een mail met een foto. Tot aanstaande zondag kunnen dames zich aanmelden via conny@berkmusic.nl.

Maandag krijgt de dame in kwestie persoonlijk bericht van Stef waar en hoe laat zij zich moet melden voor de opnames.

Klik HIER om Hopeloos van Stef Ekkel te downloaden.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP