Daniëlle dreigt Lange Frans met scheiding

by / vrijdag, 18 juni 2010 / Published in Nieuws, Rap & Hiphop

De vrouw van Lange Frans heeft haar man voor een keuze gesteld. Daniëlle verwacht dat de rapper zijn financiële zaken op orde stelt, anders wil ze scheiden van haar man. Eerder deze maand leek het erop dat Lange Frans zijn studio zou kwijtraken, maar dat bleek een fout van de Belastingdienst.

Toch lijkt de rapper zijn financiële zaken niet geheel op orde te hebben. “Ik hou zielsveel van Frans. Maar het wordt tijd dat hij zijn ogen opent en zich niet langer laat uitmelken door zijn beste vriend Bart (Baas B) en zijn broer Thijs”, zegt Daniëlle in De Telegraaf. Volgens de Daniëlle was de fout van de Belastingdienst de druppel voor haar.

Eerder leek het erop dat Daniëlle haar man al definitief bons had gegeven, maar dat nuanceert ze in de krant. “De scheiding is niet definitief, maar Frans woont nu bij zijn moeder in Diemen-Zuid.” Frans mag pas terugkomen als hij zijn zaken op orde heeft.

“Er staan nog rekeningen open. Dat is het gevolg van het mismanagement van Frans’ voormalige manager. Bart en Thijs doen totaal geen moeite om dit af te lossen”, legt ze uit. “Frans werkt keihard, maar krijgt niet de kans om schoon schip te maken. Dat moet hij nu regelen.”

Frans Frederiks trouwde in juni 2008 met zijn Daniëlle. Twee maanden later werd hun zoon Willem geboren.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Lange Frans kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Lange Frans te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Lange Frans en Baas B te gaan en clips te bekijken.

TOP