CD Miss Montreal So Anything Else? 16 juli in de winkels

by / vrijdag, 18 juni 2010 / Published in CD Releases, Engelstalig-Pop, Nieuws

Miss Montreal heeft grootse verwachtingen voor haar nieuwe album ‘So… Anything Else?’ dat over een maand uitkomt. De eerste single van de cd, getiteld ‘Swing the Night Away’, verschijnt vrijdag en de reacties zijn uitermate positief.

“Iedereen is door het dolle heen en zegt ‘wat een gaaf liedje’. Ik vind het niet eens het tofste nummer op het album, dus ik denk dat dit album echt harder knalt dan die hiervoor”, zegt de 25-jarige zangeres tegen Novum Nieuws. “Ik denk dat ik alleen maar succesvoller kan worden met dit album. Ik heb het volgens mij heel slim aangepakt.”

Miss Montreal vindt de nummers op het album erg sterk. “De productie is nu veel lomper, met veel meer strijkers en rare dingen. Echt heel cool. Stel dat ik de nummers alleen op mijn gitaar speel, zonder band, dan ‘staat’ het ook nog steeds.”

Het album ‘So… Anything Else?’ ligt vanaf 16 juli in de winkels.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP