Laat je single uitbrengen door platenlabel Blue Ocean Records

by / donderdag, 17 juni 2010 / Published in Nieuws

Blue Ocean Records is het platenlabel van Jakob Hut en Ray Hardorff. Het label van de hitschrijvers is gekoppeld aan oranjemuziek.nl  Hardorff  is mede verantwoordelijk voor de hit “Meisjes van de nacht”  “Haar rode lampie” en “Op de camping” aan de laatste twee heeft Hut ook meegeschreven.

Het nog jonge label heeft in een korte tijd al vaak in de charts gestaan. Zo waren er de Top 100 noteringen van: De meiden uit Leiden, Rebecca (Popstars), Angela Groothuizen, Mark Fledderman, Ray van der Heiden, Remco van Veld, Mark Enthoven, Pascal de Vormer en de top 10 hit van Chris de Roo (nummer 6 in de single top 100.)

Daar fysieke single’s nog maar nauwelijks worden verkocht richt Blue Ocean Records zich voornamelijk op de digitale single markt.

Laat je single uitbrengen door Blue Ocean Records:

Zoals gezegd richt Blue Ocean Records zich voornamelijk op de digitale single markt. Wil  je dat je single in alle grote downloadshops te verkrijgen is? Dan kan!!

Wat kost het?

Natuurlijk is het wel noodzakelijk dat je single een goede promotie kent (plug), wij leveren jouw single digitaal aan meer dan 3500 media-bedrijven. (radio, tv, kranten, internet, magazines) dit zowel landelijk als regionaal. Daarnaast wordt je single aangemeld voor de GFK Dutchcharts Single top 100.

De totale kosten hiervoor zijn: 750 euro exclusief B.T.W.

Daarnaast is het natuurlijk wel zo verstandig om een mooie clip te hebben, niet alleen voor YouTube maar ook voor de diverse clipzenders. De kosten hiervoor liggen rond de 750 euro exclusief  B.T.W.  (Dit is een beetje afhankelijk van wat je wilt.)

Vanaf 1500 euro ex BTW heb je dus al een volledige promotie (plug) en een videoclip en ben je klaar voor de hit. Je single is dan ook verkrijgbaar bij alle grote downloadportals zoals downloadmusic.nl, zazell.nl, sbs.nl, net5.nl, itunes en nog veel meer.

Heb je zelf al een clip dan zijn de totale kosten voor de plug en het uitbrengen van je track op Blue Ocean Records 700 euro ex B.T.W.

We nemen helaas niet iedereen aan, we zijn wel op zoek naar kwaliteit en moeten hitkansen zien.

Meer info: Stuur een mail met je MP3 naar info@blueoceanrecords.nl

Tel: 06-21414671

Klik HIER voor info over de releases en hits van Blue Ocean Records.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

TOP