Waylon werkt aan opvolger album Wicked Ways

by / woensdag, 16 juni 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

Waylon heeft zich voorgenomen om het komende half jaar aan zijn tweede plaat te gaan werken. “Ik heb het nog niet gehad met ‘Wicked Ways’, begrijp me niet verkeerd, maar we hebben een rondje door Nederland gemaakt en ik wil er graag wat liedjes bij”, vertelt de 30-jarige zanger over zijn debuutalbum in een interview met Metro.

Waylon, die werd geboren als Willem Bijkerk, heeft nog geen concrete plannen voor de nieuwe plaat, maar zou het liefst een mix van stijlen zien op de cd. De zanger zit naar eigen zeggen altijd vol met ideeën. “Gelukkig heb ik een goed team om me heen dat de ideeën eruit pikt waar ook daadwerkelijk iets mee gedaan kan worden.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


TOP