Rick van Velthuysen: Roze olifantjes bij WK Voetbal-marathon

by / woensdag, 16 juni 2010 / Published in Nieuws, Radio, WK Voetbal Corner

Rick van Velthuysen zag naar eigen zeggen roze olifantjes tijdens zijn WK-marathon. De dj startte maandag om 08.55 uur een sessie WK-wedstrijden kijken. Hij hield het 1665 minuten vol, daarna gaf hij de strijd tegen de vermoeidheid op. “Ik zat vlak bij een coffeeshop en de geur van wiet kwam af en toe voorbij. Het duurde niet lang voor ik overal roze olifantjes zag”, vertelt hij aan Novum Nieuws.

De 48-jarige dj denkt dat hij het fysiek nog langer uit had kunnen houden. “Dat is het meest irritant van alles, fysiek had ik nog wel een tijdje verder kunnen gaan. Het is hinderlijk als hersenen nog maar een ding tegelijk kunnen, ik werd er chagrijnig van.”

“Een vrolijk lachende marketingafdeling heeft dit bedacht. Je weet van tevoren niet hoe je je gaat houden. ’s Ochtends merkte ik dat ik woorden aan elkaar begon te breien.” Van Velthuysen kreeg het gevoel dat hij zichzelf niet meer was. Hij beweert dat hij op zijn 18e soms wel drie dagen dingen deed zonder te slapen.

De dj vond het prima om de huidige wedstrijden te bekijken, maar de oude beelden waardeerde hij minder. “Ik werd het behoorlijk zat, de oude beelden zijn niet om aan te gluren, zo traag ging dat, het stompt behoorlijk af.” Hij is het voetbal van tegenwoordig gaan waarderen. “Ze spelen nu meer in patronen, dat maakt het een leuker spelletje.”

Van Velthuysen is inmiddels weer redelijk bijgekomen van zijn marathon. “Ik heb in de tijd na de marathon met tussenpozen achttien uur geslapen. Veel slapen maakt suf, maar mijn hersenen zijn weer een beetje op orde.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Opzoek naar een leuke oranjehit? Rob Ronalds heeft zijn hit “Haar rode lampie” omgetoverd tot een echte WK hit.

We raden je aan het nummer ” We gaan voor niemand aan de kant” te downloaden.

Door: oranjemuziek.nl

Klik HIER om We gaan voor niemand aan de kant van Rob Ronalds te downloaden.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de WK Voetbal Corner te gaan en bekijk de oranjehits.

TOP