Rapper Drake heeft nog gevoelens voor Rihanna

by / woensdag, 16 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws, Rap & Hiphop

Rapper Drake heeft toegegeven nog altijd gevoelens voor Rihanna te koesteren. De 23-jarige rapper en de 22-jarige zangeres hadden vorig jaar korte tijd een relatie, vlak nadat Rihanna door haar ex-vriend Chris Brown werd mishandeld.

Geruchten dat Rihanna niet trouw zou zijn geweest, drukt de rapper de kop in. “Ze heeft me absoluut nooit iets geflikt”, verzekert hij aan het Amerikaanse WJLB Radio. “Ik sta erg zelfverzekerd in het leven en voel me bijna nooit nerveus en klein, maar zij gaf me dat gevoel wel en dat waardeer ik aan haar. Ze had zoveel kwaliteiten, dat overweldigde me. Ik mis dat gevoel heel erg.”

Drake heeft zich erbij neergelegd dat de liefde over is. “Dat is het leven, zo werkt het. Het gaat zijn eigen weg”, filosofeert de rapper. Maar een relatie met de Rihanna in de toekomst sluit de rapper niet geheel uit. “Misschien nooit, misschien over een paar jaar.” Drake moet nog even geduld hebben, Rihanna vermaakt zich momenteel erg goed met honkballer Matt Kemp.

© [CopyRight 2010, Novum]


Klik hier om de cd Rated R
van Rihanna te bestellen

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Rihanna te gaan.

TOP