Randy Jackson in ziekenhuis

by / woensdag, 16 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Randy Jackson is opgenomen in het ziekenhuis wegens pijn op de borst. De broer van de overleden popster Michael Jackson merkte de klachten dinsdag rond het middaguur op. Hij werd naar een ziekenhuis in Pasadena, Californië gebracht.

Ingewijden fluisteren dat Jackson een lichte hartaanval heeft gekregen, maar dit is niet bevestigd. De 48-jarige moet in het ziekenhuis de uitkomst van een aantal testen afwachten. Wanneer hij naar huis mag, is nog niet bekend.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om het album This is it DeLuxe Edition van Michael Jackson te kopen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle Michael Jackson berichten te gaan.

TOP