Prince Oeuvreprijs BET Awards 2010

by / woensdag, 16 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Prince wordt tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking van Black Entertainment TV (BET) in het zonnetje gezet. De 52-jarige zanger ontvangt binnenkort een lifetime achievement award voor zijn gehele oeuvre.

“Prince is geniaal, Prince is muziek”, zei een van de topmannen van de televisiezender. De BET Awards worden dit jaar voor de tiende keer uitgereikt. Eerder gingen onder anderen James Brown, Whitney Houston, Diana Ross en Al Green naar huis met een oeuvreprijs.

Wie de andere winnaars zijn, wordt volgende week zondag duidelijk. Dan worden de BET Awards uitgereikt in Los Angeles. Onder meer Jay-Z, Beyoncé, Chris Brown en Rihanna zijn in de race voor een beeldje. Ook het Canadese tieneridool Justin Bieber kan in de prijzen vallen, hij is genomineerd in de categorie Beste Nieuwe Artiest.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP