Meisje brengt Kim Kardashian en Justin Bieber in gevaar

by / woensdag, 16 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Beveiligers moesten woensdag in actie komen om Justin Bieber en Kim Kardashian voor dreigend gevaar te behoeden. Bieber en Kardashian poseerden voor een fotoshoot op de Bahama’s toen een 12-jarig meisje op de sterren kwam afrennen.

Daarop kwam de beveiliging volgens entertainmentwebsite TMZ meteen in actie. De kleerkasten doken op het meisje om haar tegen te houden. Het is onbekend of ze daadwerkelijk iets kwaads in de zin had. Het kind werd uiteindelijk weer vrijgelaten.

Beveiligingsmedewerkers waren extra alert wegens bedreigingen aan het adres van Kardashian. De 29-jarige socialite werd onlangs bedreigd door Bieber-fans, nadat de 16-jarige zanger op Twitter voor de grap zei dat Kardashian zijn vriendin was.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook

TOP