Mariska van Kolck: Dagboek voor overleden ouders

by / woensdag, 16 juni 2010 / Published in Nieuws

Mariska van Kolck houdt een dagboek bij voor haar overleden ouders. “Het zijn geen dingen die ik nog gezegd had willen hebben. Het zijn dingen van nu. Op die manier heb ik het toch een soort van verteld”, vertelt de 47-jarige musicalactrice openhartig in De Telegraaf.

Van Kolck won vorige week voor haar rol als Roxie Hart in ‘Chicago’ de Musical Award voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol in een Grote Musical. Ze vertelt dat haar vader twee jaar geleden ziek werd. “Vlak voor de première van ‘Chicago’ belandde hij in het ziekenhuis, twee weken later overleed hij.”

Haar vader heeft Van Kolck nooit kunnen bewonderen in ‘Chicago’. Toen de musicalster haar Award in ontvangst nam, huilde ze. “Voor het eerst zat er geen onvoorwaardelijke liefde in de zaal. Toen ik won, was het net alsof het onweer verdween en er een blauwe lucht tevoorschijn kwam.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook

TOP